Jarní vodácká expedice 5.5.-8.5.2018

05.05.2018 07:00

Jarní vodácká expedice – Lomy Kunžak(u Jindřichova Hradce) – Česká Kanada 5.5 – 8.5 2018

Letos zkusíme vyrazit do neprobádaných koutů České Kanady a Jindřichohradecka.  Vyrazíme do malé osady Lomy, odkud budeme podnikat výlety do širokého okolí. Využijeme zdejší parní oře, železné přepravné buňky na kolech, ale i vlastní nohy, abychom viděli co nejvíce. Čekat nás budou zámky, zříceniny hradů, vrcholy hor, rybníkaté nížiny prostě všelijaké krásy přírody. To všechno doplníme hrami, soutěžemi a jinými aktivitami. Doufáme, že nás pojede co nejvíce a pořádně si to užijeme.

 

Doprava: vlastním vozovým parkem, případně vlakovými spoji

Odjezd: podle počtu lidí a zajištěných vozů v sobotu 5. 5. ráno mezi 7:00-8:00. (bude upřesněno podle počtu účastníků)

Návrat: v úterý 8. 5. okolo 14:00-15:00 (bude upřesněno podle počtu účastníků)

Ubytování a strava: Ubytováni budeme v areálu, který provozuje DDM z Prahy, bude se bydlet na čtyřlůžkových pokojích, jídlo budeme mít zajištěné snídani a večeři a na oběd budeme dostávat balíčky

Program: Rádi bychom se podívali po okolí nabízí se zámek v Jindřichově Hradci, zřícenina hradu Landštejn, túry zdejší krajinou rybníků a kopečků a podobně. Trasy a hlavně tempo budou uzpůsobeny tak, aby je zvládli všichni členové oddílu i ti nejmenší. Jejích délka bude okolo 15 kilometrů. Součástí areálu jsou i různé hřiště na fotbal, pin pong, vybíjenou atd…

Sebou: pohodlnou vyšlapanou obuv, jídlo na sobotní oběd(budeme začínat až večeří), sportovní oblečení vhodné na výlety, pláštěnku, láhev na vodu, malý batoh(na svačinu na výlety), hygienické potřeby, drobné kapesné, přezůvky, kartičku zdravotní pojišťovny(stačí kopie)!!!

Cena: 1200 Kč (zahrnuta doprava, strava, vstupy) – Bohužel musíme konstatovat, že dneska ceny prostě rostou, a i když Vám možná částka přijde vysoká, věřte, že i tak budeme část dotovat z našich oddílových peněz. Doufáme, že cena případné zájemce neodradí, protože pokud se chceme podívat trošku dál a prozkoumat i jiná místa než Strakonice, náklady jsou prostě vyšší. Děkujeme za pochopení.

 

Nahlášení: je nutné akci zaplatit a nahlásit se do schůzky 13. 4. 2018

 

 

Těsně před akcí dodáme informace o odjezdu a příjezdu.

Případné dotazy zodpoví Libor „Hromada lidí“ Staněk na telefonu 737 667 874

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.