Kadov 12.4 - 14.4.2019

12.04.2019 14:40

Kadov 12. 4. – 14. 4. 2019 - Trosečníci

Milí vodáci,

druhý dubnový víkend podnikneme akci na naši táborovou základnu na Kadově. Spát budeme ve vlastních spacích pytlích na matracích v našem patrovém srubu, vařit nám bude náš táborový kuchař a tradičně bude připraven program plný her a aktivit jak ven tak dovnitř. Akce je vhodnou příležitostí před létem pro nové členy poznat základnu a její okolí a rovněž si vyzkoušet víkend s kamarády.

Odjezd: Pokud vše dobře dopadne a povede se zajistit, tak program začne už při odjezdu, ale vše se bude odvíjet podle počtu nahlášených členů. Sraz bude tentokrát na vlakovém nádraží pod hodinami v 14:40.

Návrat: v neděli v 14:45 na vlakové nádraží

Zabalení: Potřebujeme, aby účastník měl zabaleny věci na víkend(spacák, přezůvky, oblečení apod.) v jedné krosně/tašce. Tyto zavazadla nandáme do aut a odvezeme na Kadov. Kromě toho, aby měl sebou každý malý batůžek a v něm pití, pláštěnku, tužku, papír. S tímto batůžkem nastoupí členové do vlaku.

Strava: bude zajištěna již od páteční večeře, proto není nutné dávat sebou členům větší množství jídla

Sebou: spacák, karimatku, přezůvky, ešus(nebo jinou nádobu na jídlo), lžíci, papír, tužku, , kartičku pojišťovny(stačí kopie), teplé ale sportovní oblečení, věci na spaní, pláštěnku, baterku, hygienické potřeby, šátek

Nahlášení a platba: kvůli zajištění všeho potřebného, prosíme o nahlášení do páteční schůzky 5. 4., cena akce 300 Kč

V případě dotazů se obraťte na Libora „Hromadu lidí“ Staňka 737 667 874

 
Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.