Kadov - Zimní olympijské hry

17.02.2017 16:15

Kadov 17.2 – 19.2 2017 – aneb Zimní olympijské hry na Kadově

První  víkendovka nás zavede na naši domovskou základnu na Kadově. Je vhodná pro všechny naše členy a zvláště i pro ty nejmenší, kteří si mohou vyzkoušet a rozkoukat, jak to bude asi na táboře vypadat. Takže žádné sezení domaJ a hurá na akci!!!

Kdy, v kolik, jak: odjezd v pátek 17.2 16:15 z parkoviště u prodejny aut na autobusovém nádraží, dříve Verold-ulice Dopravní, návrat tamtéž v neděli 19.2 v 14:15, pojedeme auty

Sebou: ešus, přezůvky, spacák, karimatku, teplé boty a oblečení (v závislosti na počasí – rukavice, šála, čepice), hygienické potřeby, papír, tužka, uzlovačka, šátek, večeři na pátek!!!

Program: absolvujeme první zimní olympijské hry v České republice, čeká nás řada sportovních klání, ale i soutěží, které zaměstnají mozkové závityJ

Ubytování: zajištěno ve srubu na naší táborové základně na Kadově

Cena: 250 Kč, o zaplacení prosíme nejpozději na schůzce v pátek 10. 2. 2017

Doporučuje se volit věci na akci spíše staršího rázu, kterým tolik nevadí ušpinění. U menších členů doporučujeme, aby měli svoje věci podepsané nebo opatřené značkou. Nedoporučujeme brát sebou drahé věci jako je například: mobil, tablet a podobně – za tyto věci neneseme žádnou zodpovědnost.

Pokud máte, vezměte prosím dětem podsedáky do aut, děkujeme!!!

V případě dotazů volejte na 737 667 874 (Libor „Hromada lidí“ Staněk)

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.