Nahlašování na vodu - Jizera 3. 7. - 6. 7. 2024

26.04.2024 08:26

Voda – Jizera – 3. 7. – 6. 7. 2024

I v letošním roce vyrazíme na vodu. Podíváme se směrem na řeku Jizeru. Budeme rádi, pokud s námi vyrazí co nejvíce našich členů, ale protože je nutné vše objednat s předstihem a tím dosáhnout alespoň částečné slevy, bude nutné se přihlásit do začátku května.

Odjezd: 3. 7. (středa), 14:30, sraz CEV U Mravenčí skály (jak máme schůzky)

Příjezd: 6. 7. (sobota), 17:00, tamtéž

Zatím počítáme, že pojedeme vlastními auty, pokud by došlo ke změně, budeme účastníky včas informovat.

Stravování: zajištěno od čtvrteční snídaně do sobotního oběda (společné tábornické vaření na ohni v kempech)

S sebou: večeři a pití na středu, věci na vodu (plavky, tričko, boty do vody s pevnou podrážkou – nikoliv pantofle), sportovní oblečení do kempu, věci na spaní, dostatek spodního prádla, hygienické potřeby, spacák, karimatku, ešus, lžíci, pláštěnku, kartičku pojišťovny (stačí kopie), drobné kapesné do kempů, baterka, opalovací krém, pokrývka hlavy, balte vše v rozumném množství

Budeme se snažit batohy dopravit na místo autem, ale i tak si účastníci něco povezou vlakem, proto je nutné, aby si svůj batoh unesli, alespoň mezi přestupováním.

Zásadně nebrat a nedávat na vodu drahé věci. U menších členů nedoporučujeme mobilní telefon ani jinou elektroniku. Za zničení ani ztrátu neneseme odpovědnost.

Akce je omezená množstvím objednaných lodí, proto bude o účasti rozhodovat nahlášení a zaplacení akce. Případně největší „zlobilové“ zůstanou doma. Na akci bereme vodáky od druhé třídy.

Nahlášení a cena: cena akce je 1600 Kč (i tak budeme nejspíš něco dotovat s oddílových zdrojů), nahlášení a zaplacení je nutné do 3. 5. 2024.

V případě jakéhokoliv dotazu kontaktuje Libora „Hromadu lidí“ Staňka 737 667 874.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.