Šumava Libínské Sedlo

08.05.2014 08:45

Libínské Sedlo - 8.5. - 11.5.2014

aneb

  Brána Šumavy nás vítá, tak pojeďte s námi!!!

I letos jsme se rozhodli pro tradiční vícedenní akci. Místo, které jsme vybrali, je sice možná blíže, ale přesto nabízí spoustu krásných míst a vyžití. Vydejte se s námi do málo navštěvovaných koutů Šumavy. Celou akci bychom chtěli pojmout především jako sérií výletů do zajímavých míst, vyzkoušení si různorodých atrakcí a také trošku k návratu k tábornickým dovednostem a poznávání přírody. Přeci nenecháme členy našeho oddílu vysedávat z kraje jara pouze u počítače a jiné elektrotechniky :)

Kdy: od čtvrtka 8. května do neděle 11. května, sraz ve čtvrtek 8:45 před vlakovým nádražím, příjezd v neděli v 15:00 opět na vlakové nádraží (při dostatku dopravních automobilových prostředků se využije jich, jinak se spolehneme na České dráhy a jejich možnosti).

Kam: Libínské Sedlo, přibližně 4 km od města Prachatice, které jsou bránou Šumavy.

Ubytování: v turistické chatě, na pokojích ve vlastním spacáku, pokoje jsou vybaveny palandami a skříněmi, dále se na chatě nachází kuchyňka, sprchy, sociální zařízení a společenská místnost, k níž je přistavěn altán s venkovním posezením, kde je možno pobýt u ohýnku.

Cena a program: cena 1000 Kč (možná vypadá vysoká, ale vše se stále zdražuje a vězte, že i tak budeme muset určitou částku zadotovat z vodáckých peněz), v ceně je zahrnuto ubytování, strava od čtvrteční večeře po nedělní oběd, doprava na místo a zpět případně další cestovní výlohy při výletech, návštěva horolezeckého a lanového centra Libín (náklady jenom zde činí okolo 250 Kč), vstupy do muzeí v Prachaticích případně do dalších kulturních památek v rámci výletů, vstup na Libínskou rozhlednu, celkový program se bude odvíjet také od počtu účastníků a ve hře je více variant např. ještě výlet na Plešné jezero a další.

S sebou: spacák, karimatku, ešus, příbor, přezůvky, pohodlné boty (vhodné na chození v přírodě), náhradní obuv, malý batoh (na výlety), lahev na vodu na výlety, teplé ale sportovní oblečení, věci na spaní, dostatek spodního prádla, pláštěnku, papír, tužku, svačinu na čtvrtek (první společné jídlo bude večeře), kartičku pojišťovny (nebo její kopii), hygienické potřeby, všechno bude sbaleno do jednoho batohu vhodného k nošení (je možné, že si věci budeme muset z vlaku kousek poponést), kapesné dle uvážení (za peníze stejně tak jako za mobilní telefony nebo jiné drahé věci neručíme a ani nedoporučujeme si je brát sebou).

 

Protože je třeba nahlásit dopředu počet účastníků, prosíme o nahlášení a zaplacení

do schůzky 11. 4. 2014.

 

Kdyby došlo ke změnám, tak vám včas tyto informace předáme. Případné změny můžete také sledovat na www.podskalacek.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.