Vánoční přespání v klubovně, filmová noc, turnaj v karetní hře BANG!

15.12.2017 18:45

  Vánoční schůzka a turnaj v karetní hře

15. a 16. 12. 2017

Veselá a vtipná závěrečná schůzka čeká nás oddíl i letos. Během ní proběhne lampionová cesta světel za kusem zlata, dražba drobných dárků, filmová noc na přání s pořádnou dávkou popcornu a limonády a dalších pochutin. V sobotu pak vše zakončíme tradičním turnajem v oblíbené hře Bang! Nenechte si ujít poslední dva dny v roce s kamarády vodáky. Neváhejte a doražte. Těšíme se na všechny.

O co půjde? Aneb důležité INFO ….

V pátek 15. 12 nebude klasická schůzka od 14:30 do 16.30. Všechno vypukne až v 18:45 hod!!!

Každé dítě si přinese jeden zabalený vtipný a veselý dárek v hodnotě do 50 Kč, přičemž nikomu jinému nesmí říct co je uvnitř. Poté proběhne napínavá světelná cesta plná soutěží a dobrodružství, na jejímž konci utrží každý účastník ranec zlata, za který pak bude v imaginární dražbě získávat dárky. Jelikož nikdo nebude vědět, co v jakém dárku je, budeme napjatí až do konce J a při rozbalování nás pak budou čekat mnohé překvapení. Důležité je aby si každý přinesl jeden dárek, protože ten kdo nepřinese, nemůže se zúčastnit dražby, jinak by nezbylo na všechny. Samozřejmě si každý svůj vydražený dárek odnese domůJ. Poté přijde na řadu další zábava.

Filmová noc znamená, že se promítají různé filmy dle přání. Na schůzce proběhne hlasování a utvoří se užší výběr. Promítá se dokud, naši malí vodáci chtějí, takže většinou do ranních hodinJ.

sobotu ráno od 9:00 pak proběhne turnaj v karetní hře BANG! Hra je vcelku jednoduchá a dá se naučit i za chvilku. Neznalcům budou pravidla vysvětlena na místě. Turnaj je, ale náročný na pozornost a výdrž, a tak je věková hranice turnaje stanovena okolo 10 let. Pro ty, kteří se nezúčastní turnaje, končí akce v 9:00.

Shrnutí

Kdy: pátek 15. 12 od 18:45, do sobota 16.12 9:00 (pro ty co nepůjdou na BANG!), sobota 13:00!!! (pro ty co půjdou na BANG!, délka turnaje závisí na počtu účastníků)

Kde: na Míru tam jak máme schůzky, spí se na zemi nebo na stolech, na vlastních karimatkách a ve spacácích

Cena: 0 Kč, (pouze vyberte a kupte s dětmi jeden vtipný a veselý dárek do 50 Kč), účast nahlásit nejlépe na schůzce 8. 12, nebo poslat sms na číslo 737 667 874

Strava: zajistíme občerstvení k filmům v podobě něčeho slaného, něčeho sladkého a k pití nabídneme limonády všeho druhu, na sobotu pak připravíme snídani a svačinu (aby měli hráči Bangu! dost energie), pro větší komfort samozřejmě můžete vzít pro sebe i další pochutiny z domova

Sebou: dárek, spacák, karimatka, přezůvky, oblečení na spaní, papír, tužku, dobrou náladu, pokud chcete se pochlubit s cukrovím, můžete

 

(v případě dotazů a nejasností se obraťte na Libora „Hromadu lidí“ Staňka 737 667 874)

 

Hezké Vánoce přeje vodácký oddíl Podskaláček!

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.