Vánoční schůzka a turnaj BANG!

21.12.2012 18:30

Vtipná závěrečná vánoční schůzka, aukční síň s dražbou drobných dárečků, promítání táborového videa Kadov 2012, promítání fotek z různých vodáckých akcí uskutečněných v roce 2012, páteční filmová noc na přání a jako ve správném kině popcorn a limča. A na závěr sobotní třetí ročník turnaje v karetní hře Bang! A při vhodných sněhových podmínkách i zábava venku. Nenechte si ujít poslední akci roku a dva dny nabyté zábavou s kamarády. Těšíme se na všechny.
 

JAK TO TEDY BUDE PROBÍHAT ?  ANEB DŮLEŽITÉ INFORMACE …

 

V pátek 21.12. NEBUDE klasická schůzka od 14:30 do 16:30 hod. Akce začne až v 18:30 hod!

Každé dítě přinese jeden zabalený vtipný či veselý dárek v hodnotě do 50 Kč, přičemž nikomu jinému NESMÍ ŘÍCI CO JE UVNITŘ! Poté proběhne zábavná aukce dárečků, kde se budou za imaginární peníze dražit dárky přinesené od všech účastníků akce. Jelikož nikdo nebude vědět, co v jakém dárku je, bude se rozhodovat prakticky jen podle obalu. O to vtipnější poté bude rozbalování a zjišťování, co dotyčný vlastně v aukci vyhrál. Aby byla zábava ještě větší, zúčastní se dražby i naši instruktoři a vedoucí, kteří také přinesou vlastní dárky.

Důležité je, aby každý přinesl jeden dárek, protože kdo nepřinese, nemůže se zúčastnit dražby, jinak by nezbylo na všechny. Samozřejmě si každý svůj vydražený dárek odnese domů J. Poté bude následovat další zábava zmiňovaná v úvodu tohoto dopisu.
 

FILMOVÁ NOC znamená, že se promítají různé filmy až do té doby, dokud děti sami chtějí, tzn. většinou do pozdních nočních hodin. Které filmy byste chtěli vidět, můžete napsat do diskuze.

V sobotu od 9:00 se začne hrát turnaj v karetní hře BANG! Pro neznalce bude buď rychlokurz této hry nebo náhradní program formou volby z jiných deskových či karetních her. Následné vyhodnocení a ocenění vítězů a v 14:00-15:00 se společně rozloučíme až do první vodácké schůzky dne 4. ledna roku 2013.

 

KDY:     PÁTEK 21.12. od 18:30 hod. až SOBOTA 22.12. do 14:00-15:00 (záleží na počtu účastníků)

KDE:     na Míru jako jsou schůzky – spí se ve spacáku v klubovně, na karimatkách na stolech nebo na zemi.

CENA:   0,- Kč  (pouze vyberte a kupte s dětmi jeden libovolný vtipný či veselý dárek do 50,- Kč)

STRAVA: zajistíme občerstvení na páteční večer, snídani na sobotu i sváču a pití na sobotní dopoledne.

              (pro větší komfort si můžete samozřejmě vzít i svačinu či pití z domova)

S SEBOU: Dáreček, Spacák, Karimatku, přezůvky, teplé oblečení na spaní, oblečení na ven pro případ vhodného sněhového počasí: rukavice, čepice, šála; dále papír, tužku a dobrou náladu.

POZN.: Na konci této akce dostane každý účastník, který byl na letním táboře na Kadově 2012, jako další dárek DVD se všemi fotkami z tábora a táborovým videem.

 

HEZKÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY PŘEJE „Vodácký oddíl Podskaláček Strakonice“ ZA ROK 2012

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.