Voda - Morava

04.07.2018 15:00

Voda  - Morava – 4.7 – 8. 7. 2018

Letos jsme se rozhodli podniknout naše tradiční vodácké putování směrem na tok Moravy. Vyrazíme na řeku, kterou náš oddíl ještě nikdy nejel. Podíváme se směrem k Litovli a Olomouci a nabereme atmosféru zdejší krajiny. Bohužel kvůli náročnosti potřebujeme vědět, kdo by o akci měl zájem trochu více dopředu. Je nutné zajistit dopravu, lodě, ubytování a stravu. Doufáme v hojnou účast všech členů oddílu.

Odjezd: 4.7 (středa) – sraz u Veroldu (ulice Nádražní u autobusového nádraží), odjezd odpoledne mezi 14:00/16:00 – dle počtu účastníků domluvenými auty nebo kombinací vlaku a autobusu

Návrat: 8.7 (neděle) mezi 14:00/15:00 na stejné místo

Program: sjezd řeky Morava, trasa Postřelmov – Olomouc (buď celý, nebo část úseku)

Ubytování: v místních kempech, v našich stanech

Strava: zajištěno od čtvrteční snídaně (plánujeme vždy vydatnější snídani, svačinu na cestu a teplou večeři vytvořenou společnými silami po tábornicku na ohni a plynových vařičích)

Sebou:  večeři a pití na středu, věci na vodu (plavky, tričko, boty do vody s pevnou podrážkou – nikoliv pantofle!!!), sportovní oblečení do kempu, věci na spaní, dostatek spodního prádla, hygienické potřeby, spacák, karimatku, ešus, lžíci, pláštěnku, kartičku pojišťovny (stačí kopie), drobné kapesné do kempů, baterka, opalovací krém

Zásadně nebrat a nedávat sebou drahé věci. U menších členů nedoporučujeme mobilní telefon a jinou elektroniku.!!!

Cena: 1100 Kč, nutno se nahlásit a peníze přinést do 18.5 (potřebujeme vědět, jaký bude zájem, abychom dle toho mohli začít s organizací, proto nutnost nahlášení v dostatečném předstihu)

 
Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.