Výlet Adršpachy - poslední pokyny

25.08.2023 09:16

 

Odjezd bude ve středu 30. 8. ve 14:00 od zimního stadionu ve Strakonicích. Pojedeme vlastním autobusem. V objektu, kde budeme spát jsou zajištěny lůžkoviny a dostatek nádobí. Není proto nutné s sebou mít spacák nebo ešus.
Návrat: v neděli okolo 19:00
Co si sbalit:
 

Povinná výstroj sebou do Adršpach

Každé dítě sebou musí mít kartičku zdravotní pojišťovny nebo aspoň její kopii. Bez ní nemůže jet. Kartičky budou vybrány při odjezdu!!!

 

Jídlo na středu strava je zajištěná až od čtvrteční  snídaně. To znamená něco k svačině a k večeři na středu, včetně pití (např. 1,5 vody, šťávy a podobně).

Batoh na výlety – úměrný velikosti dítěte (měla by se do něj vejít výbava na výlety: pláštěnka, pití, svačina).

 Batoh musí být na záda, v žádném případě ne taška přes rameno!!!

Dále sebou: pevné, vyšlápnuté boty na turistiku, sportovní obuv  (na aktivity a hry), přezůvky do ubytovny, pláštěnku, baterka, věci na schůzku se neztratí (papír, tužka, uzlovačka), pet – lahev nebo jinou lahev na vodu na výlety (cca. 0,5-1,5l – dle věku dítěte)

Hygienické potřeby: kartáček, pasta na zuby, mýdlo, šampon, ručník, toaletní papír, repelent

Oblečení: bunda (teplá a nepromokavá), kalhoty, šusťáky, šortky, mikina, trička, spodní prádlo a ponožky, oblečení na spaní, čepice proti slunci, šátek, kapesníky, plavky

Oblečení volte podle počtu dní a jako na každou vodáckou akci raději starší. Nedávejte dětem zbytečně velkou finanční hotovost, drahé předměty, nepotřebnou elektroniku. Prosíme u menších dětí o zřetelné označení jejich věcí a nejlépe, aby věci sebou balily společně s rodiči, aby věděly jaké věci, a kde sebou mají.

Za případnou ztrátu, poškození mobilu nebo jiných drahých předmětů nemůžeme zodpovídat. Větší finanční hotovost, kterou sebou dětem dáte, si mohou schovat u vedoucího.

Dětem, kterým se dělá v autobusu špatně, dejte prosím hodinu před odjezdem kinedryl.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.